Rt3amzastzario3cjxn4

Naisten treeniohjelmapaketti

Naisille suunniteltu tehokas treeniohjelmapaketti

Tervetuloa mukaan tehokkaiden naisten treeniohjelmien pariin. Treenaamisen tulee olla mielekästä, mutta myös palkitsevaa. Nämä treeniohjelmat soveltuvat eri elämäntilanteisiin ja antavat sinulle kattavan lähtölaukauksen tehokkaan treenaamisen maailmaan. Tämän paketin jälkeen et enää muita treeniohjelmia tarvitse.

Tästä paketista löydät kolme suosittua ohjelmaa:

Fitstart

Fitstart -treeniohjelma on suunniteltu naisille, jotka haluavat aloittaa kiinteyttämään ja parantamaan lihaskuntoa salitreenin avulla.

Get Lean

Get Lean -treeniohjelman avulla opimme parhaat strategiat polttaa rasvaa tehokkaasti.

Goddess

Goddess Bodyn avulla me lähdetään rakentamaan jumalattaren kroppaa. Eli tarkoitus on korostaa naisellisia muotoja ja löytää kapea lantio.Ohjaajasi


Fredu Sirviö
Fredu Sirviö

Fredu Sirviö on Personal Trainer, ravintoasiantuntija ja entinen ammattiurheilija. Fredu on suorittanut Fitness tutkintonsa Australialaisessa Fit College -koulussa. Fredu omaa kattavan tietotaidon hyvinvoinnin, liikunnan ja terveen ruokavalion maailmaan. Fredun inspiroiva ote liikuntaan ja hyvinvointiin tempaisee mukanaan.


Kurssit jotka sisältyvät ostoonFitstart - Aloittelijan saliohjelma naisille
Aloittelijan ensimmäinen saliohjelma, jonka avulla opit parhaat strategiat tulokselliseen treenaamiseen
Fredu Sirviö
€69
Get Lean -treeniohjelma rasvanpolttoon naisille
Polta supertehokkaasti rasvaa samalla kiinteyttäen lihasta
Fredu Sirviö
€69
Goddess - treeniohjelma kehon muokkaukseen naisille
Naisille suunniteltu treeniohjelma, jonka avulla rakennat unelmiesi kropan.
Fredu Sirviö
€69

Alkuperäinen hinta: €207


Usein kysytyt kysymykset


Kuinka monta treeniä viikossa ohjelma sisältää?
Ohjelmissa tehdään kaksi tai kolme salitreeniä viikossa. Yksi treenikerta kestää noin 45min - 60min. Treenit on suunniteltu olemaan mahdollisimman tehokkaita ja ykinkertaisia, joita voi tehdä joka salilla. Haluan myös kannustaa sinua harrastamaan hyötyliikuntaa ja panostamaan ravintoon.
Mitä jos olen aloittelija?
Ei hätää. Treeniohjelmat käyvät sekä aloittelijoille, että kokeneelle salikävijälle. Ohjelmat sisältävät kaiken tarvittavan ohjeistuksen ja opastuksen, että pääset itse vain keskittymään treenistä nauttimiseen. Facebook tukiryhmä tarjoaa myös arvokasta lisäopastusta matkan varrelle.
Mitä treenivälineitä tarvitsen?
Tarvitset vain kuntosalikortin. Lähes jokaiselta kuntosalilta löytyy tarvittavat laitteet treeniohjelman suorittamiseen. Reipas ja motivoitunut mieli on paras treeniväline :)
Voinko tehdä tämän treeniohjelman kotona?
Nämä treeniohjelmat ovat suuniteltu antamaan todellisia tuloksia ja sen takia treenit tulee tehdä kuntosalilla, missä on laitteet ja liikkeet voi toteuttaa turvallisesti ja oikein.
Kuinka kauan ohjelma kestää?
Saat jäsenyyden Facbook tukiryhmään ja valmennuksen materiaaleihin pysyvästi. Voit hyödyntää niitä rajattomasti.

Naisten treeniohjelmapaketti nyt erikoistarjouksessa vain 97€ (Ovh: 207€)

Aloita nyt!