Jq18e9nsfwpeq5ihcqn1

Keto Kickstart

Aloita vihdoin matka kohti ihannepainoa ja hyvää oloa

   Katso esittely

Ilmoittautumiset osoitteessa: https://www.kickstart.fi/

Kirjaudu valmennukseen: https://sso.teachable.com/secure/261298/users/sign_in

Ketogeeninen ruokavalio on hyvin vähähiilihydraattinen ruokavalio, jonka avulla pääset ketoosiin

Ketoosi on lääketieteen mukaan täysin luontainen ja turvallinen aineenvaihdunnan tila, jossa käytämme rasvaa energianlähteenä. Sinusta tulee siis kirjaimellisesti rasvanpolttokone. Ketoosilla on lukuisia todistettuja hyötyjä terveyteemme, hyvinvointiimme ja suorituskykyymme.

Länsimaalainen ruokavalio johtaa moniin terveys- ja hyvinvointihaasteisiin

Suomessa on arviolta 2.5 miljoonaa ylipainoista työikäistä. Liika sokeri, lisäaineet ja prosessoidut ruoat aiheuttavat tulehdusta elimistössä ja useita elintapasairauksia. Ketogeeninen ruokavalio on hyvin terapeuttiseksi kehuttu ruokavaliomalli, joka tukee hyvinvointia.

Ketoosissa käytetään omia rasvavarastoja energian lähteenä

Elimistön ollessa ketoosissa, eli kehon hiilihydraattivarastojen ollessa niukat tai tyhjät, maksa alkaa käyttää elimistön rasvavarastoja aivojen tarvitseman glukoosin tuotantoon edistäen näin rasvan palamista ja laihtumista. Monet kokevat lisääntynyttä energiaa, parempaa unta ja postiivisia muutoksia kehonkoostumukseen ja hyvinvointiin ketogeenisen ruokavalion aloitettuaan.

Kuinka ketogeeninen ruokavalio toimii?

Ketoosi on kehon luonnollinen tila, jossa keho käyttää energianlähteenä rasvaa hiilihydraattien sijaan. Sen on tieteellisesti osoitettu laskevan verensokeria, parantavan insuliiniherkkyyttä sekä laskevan tulehdusarvoja. Ketoosi saavutetaan noudattamalla ketogeenistä ruokavaliota.

Oletko valmis karistamaan kiloja ja voimaan paremmin kuin koskaan ennen

Keto Kickstart -valmennusmenetelmä vie sinut turvallisesti ja tehokkaasti ketogeenisen ruokavalion pariin. Supersuositun valmennuksen ovat kehittäneet hyvinvointivalmentaja Anni Sirviö ja Personal Trainer Fredu Sirviö. Keto Kickstart -nettivalmennus auttaa sinua onnistumaan ketogeenisen ruokavalion parissa ja saavuttamaan hyvinvointitavoitteesi ennätysajassa!

Online valmennusportaali
Keto Kickstart sisältää rajattoman pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät kaiken tarvittavan ketogeenisen ruokavalion onnistuneeseen aloittamiseen.
Aktiivinen yhteisö ja tukiryhmä
Pääset mukaan todella aktiiviseen jo yli 5000+ jäsenen Facebook -tukiryhmään, jossa löydät tukea, tsemppiä, herkullisia reseptejä, infoa ja inspiraatiota.Live Q&A kyselytunteja

Live valmennusta

Keto Kickstart -valmnennuksessa järjestetään myös viikottain Live kyselytunteja. Kyselytunnit ovat olleet todella suosittuja ja niistä löytää kokeneemmatkin ketoilijat aina jotain uutta.


Ohjaajasi


Anni Sirviö
Anni Sirviö

Anni Sirviö on tunnettu hyvinvointivalmentaja, suosittu kouluttaja ja menestynyt ruokakirjailija. Anni on kirjoittanut menestyskirjan Opas ruokaviidakkoon ja järjestänyt loppuunmyytyjä ravintovalmennuksia. Anni on saanut mielettömiä tuloksia asiakkailleen ruokavalion ja hyvinvoinnin saralla. Annin mielenkiintoinen persoona tempaa mukaansa ja viihdyttävä valmennustyyli saa jokaisen nauttimaan kurssista.


Kurssin sisältö


  Valmistelut ennen valmennuksen alkua
Saatavilla päiviä
päiviä kun olet liittynyt
  Bonus: Treeniohjelmat & Keto Vege
Saatavilla päiviä
päiviä kun olet liittynyt
  Bonus: Alennuskupongit
Saatavilla päiviä
päiviä kun olet liittynyt
  Bonus: Ladattavat tiedostot
Saatavilla päiviä
päiviä kun olet liittynyt

Usein kysytyt kysymykset


Onko tämä kuukausimaksulla?
Ei, ehdottomasti ei! Liittyessäsi nyt mukaan saat valmennuksen jäsenyyden pysyvästi käyttöösi kertamaksulla.
Poistuuko materiaalit käytöstäni jonkun ajan jälkeen?
Ei missään nimessä! Haluamme tukea pysyviä elämäntapamuutoksia, ja toisin kuin monissa muissa valmennuksissa, niin meiltä saat materiaalit käyttöösi pysyvästi.
Mitä jos tämä ohjelma ei olekkaan minulle?
Epäilemme kovasti, ettet pitäisi valmennuksesta. Valmennuksellamme on 5 tähden arvio Facebookissa ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Jos tulit kuitenkin liittymisen jälkeen toisiin ajatuksiin, niin tarjoamme täyden 14 päivän rahat takaisin takuun.
Olen kokeillut useita dieettejä, toimiiko tämä minulle?
Ehdottomasti! Meillä on lukuisia jäseniä, jotka ovat kokeilleet lähes kaikki dieetit ja valmennukset läpi, mutta vasta Keto Kickstartin löydettyään ovat saaneet pysyviä tuloksia.
Kuinka valmennusmateriaali toimitetaan?
Rakastamme luontoa ja haluamme pitää sen puhtaana myös tuleville sukupolville. Siksi kaikki materiaalit ovat digitaalisessa muodossa. Voit katsoa materiaaleja kaikilla laitteilla, esim kännykällä, iPadillä tai tietokoneella. Materiaali on välittömästi liittymisen jälkeen saatavillasi ja pääset mukaan keskustelufoorumiin sekä viikkoliveihin tukiryhmässä
Minkälaisia ruokia valmennuksessa suositaan?
Valmennuksessa suositaan aitoja ja ravinnerikkaita ruokia, jotka maistuvat todella hyvältä. Esimerkiksi proteiinin lähteitä kuten, naudanlihaa, kanaa ja kalaa. Hyviä ja terveellisiä rasvan lähteitä kuten esimerkiksi kananmunia, avocadoa, voita ja oliiviöljyä. Myös herkullisia kasviksia kuten esimerkiksi lehtikaali, pinaatti, parsakaali, kukkakaali.
Eikö rasvan syöminen ole epäterveellistä?
Tämä on yleinen harhaluulo. Rasva ei lihota, sokeri, pitkälle prosessoitu teollinen ruoka sekä lisä- ja täyteaineet lihottavat. Ei rasva. Ketogeenisen ruokavalion on tutkimuksissa todettu olevan tehokas hoitokeino lihavuuden hoitoon.
Onko ohjelman taustalla tiedettä?
Todellisuudessa nykypäivänä on todella paljon mielenkiintoista tutkimusta ketogeenisen ruokavalion vaikutuksista hyvinvointiimme. Olemme ravintonörttejä ja aina tutkimme uusimpia julkaisuja ja tutkimusta aiheesta. Joten voit olla varma, että ohjelma sisältää tuoreimmat tiedot ketogeenisestä ruokavaliosta.
Pitääkö minun luopua alkoholista?
Ei lainkaan! Valmennuksessa opetetaan myös minkälaisia alkoholeja voit ruokavaliolla juoda. Jos päällimmäisenä tavoitteena on laihtuminen, niin kannattaa juoda vähän ja maltillisesti.

Aloita nyt!