Get Lean -treeniohjelma rasvanpolttoon naisille

Polta supertehokkaasti rasvaa samalla kiinteyttäen lihasta

Tervetuloa mukaan Get Lean -treeniohjelman pariin. Get Lean -treeniohjelman avulla opimme parhaat strategiat polttaa rasvaa tehokkaasti.

Ohjelmassa tehdään kaksi salitreeniä viikossa, pätkäpaastoillaan ja seurataan myös ruokavaliotamme. Voit noudattaa haluamaasi ruokavaliota, tässä ohjelmassa on tärkeää seurata päivän kaloritavoitteita.
Pätkäpaastoilu tukee rasvanpolttoa ja lihasmassan kiinteyttämistä. Erinomainen strategia, jos haaveenasi on saada kapea lantio mutta lihaksikas ja kiinteä kroppa. Siitä useimmat naiset haaveilevat.


Ohjaajasi


Fredu Sirviö
Fredu Sirviö

Fredu Sirviö on Personal Trainer, ravintoasiantuntija ja entinen ammattiurheilija. Fredu on suorittanut Fitness tutkintonsa Australialaisessa Fit College -koulussa. Fredu omaa kattavan tietotaidon hyvinvoinnin, liikunnan ja terveen ruokavalion maailmaan. Fredun inspiroiva ote liikuntaan ja hyvinvointiin tempaisee mukanaan.


Kurssin sisältö


  Tervetuloa Get Lean -treeniohjelmaan
Saatavilla päiviä
päiviä kun olet liittynyt
  Moduuli 1: Parhaat strategiat rasvanpolttoon
Saatavilla päiviä
päiviä kun olet liittynyt

Usein kysytyt kysymykset


Kuinka monta treeniä viikossa ohjelma sisältää?
Tässä ohjelmassa treenataan salitreeni kaksi kertaa viikossa. Yksi treenikerta kestää noin 45min - 60min. Treenit on suunniteltu olemaan mahdollisimman tehokkaita ja ykinkertaisia, joita voi tehdä joka salilla. Haluan myös kannustaa sinua harrastamaan hyötyliikuntaa ja panostamaan ravintoon. Get Lean -ohjelmassa ravinnon ja kalorivajeen ylläpidon merkitys on erityisen tärkeä.
Mitä jos olen aloittelija?
Ei hätää. Treeniohjelma käy sekä aloittelijoille, että kokeneelle salikävijälle. Ohjelma sisältää kaiken tarvittavan ohjeistuksen ja opastuksen, että pääset itse vain keskittymään treenistä nauttimiseen. Facebook tukiryhmä tarjoaa myös arvokasta lisäopastusta matkan varrelle. Jos sinulla ei ole mitään aikaisempaa kokemusta saliharjoittelusta, suosittelen Fitstart -treeniohjelmaa
Mitä treenivälineitä tarvitsen?
Tarvitset vain kuntosalikortin. Lähes jokaiselta kuntosalilta löytyy tarvittavat laitteet treeniohjelman suorittamiseen. Reipas ja motivoitunut mieli on paras treeniväline :)
Voinko tehdä tämän treeniohjelman kotona?
Tämä treeniohjelma on suuniteltu antamaan todellisia tuloksia ja sen takia treenit tulee tehdä kuntosalilla, missä on laitteet ja liikkeet voi toteuttaa turvallisesti ja oikein.
Kuinka nopeasti näen tuloksia?
Tämä on yksi tehokkaimmista treeniohjelmista ja tulet näkemään tuloksia hyvinkin nopeasti. Tärkeintä on sitoutua noudattamaan treeniohjelman ohjeita.
Kuinka kauan ohjelma kestää?
Saat jäsenyyden Facbook tukiryhmään ja valmennuksen materiaaleihin pysyvästi. Voit hyödyntää niitä rajattomasti. Itse ohjelma kestää 8 viikkoa ja voit sen jälkeen aloittaa ohjelman uudestaan alusta tai siirtyä seuraavan ohjelman pariin.

Get Lean -treeniohjelma nyt tutustumistarjouksessa vain 69€ (Ovh: 89€)

Aloita nyt!