Svyplp7xrjsogdxvyher

Fitstart - Aloittelijan saliohjelma miehille

Aloittelijan ensimmäinen saliohjelma, jonka avulla opit parhaat strategiat tulokselliseen treenaamiseen

Aloittelijan ensimmäinen saliohjelma, jonka avulla opit parhaat strategiat tulokselliseen treenaamiseen.
Fitstart -treeniohjelma on suunniteltu miehille, jotka haluavat aloittaa kiinteyttämään ja parantamaan lihaskuntoa salitreenin avulla.
Jos joutuisin valita vain yhden liikuntamuodon, niin se olisi ehdottomasti voimaharjoittelu. Voimaharjoittelu tarjoaa kiistatta lukuisia hyötyjä hyvinvointiimme ja terveyteemme.
Kun rakennamme myös lihasmassaa, meidän kehonkoostumus muuttuu upeaksi sekä poltamme enemmän rasvaa lepotilassa.
Eikö kuulosta upealta? Fitstart -treeniohjelmassa harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Voit olla täysin vasta-alkaja tai aikaisemmin salitreeniä harrastanut mutta sen unohtanut. Tässä ohjelmassa opitaan parhaat strategiat tulokselliseen saliharjoitteluun.
Tärkeintä on aloittaa, kaiken muun kerkeää oppimaan matkan varrella. Pääset myös mukaan Facebook -tukiryhmään, jossa tarjotaan lisää inspiraatiota ja tukea.


Ohjaajasi


Fredu Sirviö
Fredu Sirviö

Fredu Sirviö on Personal Trainer, ravintoasiantuntija ja entinen ammattiurheilija. Fredu on suorittanut Fitness tutkintonsa Australialaisessa Fit College -koulussa. Fredu omaa kattavan tietotaidon hyvinvoinnin, liikunnan ja terveen ruokavalion maailmaan. Fredun inspiroiva ote liikuntaan ja hyvinvointiin tempaisee mukanaan.


Kurssin sisältö


  Tervetuloa Fitstart-ohjelman pariin
Saatavilla päiviä
päiviä kun olet liittynyt

Usein kysytyt kysymykset


Kuinka monta treeniä viikossa ohjelma sisältää?
Tässä ohjelmassa treenataan salitreeni kolme kertaa viikossa. Yksi treenikerta kestää noin 45min - 60min. Treenit on suunniteltu olemaan mahdollisimman tehokkaita ja ykinkertaisia, joita voi tehdä joka salilla. Haluan myös kannustaa sinua harrastamaan hyötyliikuntaa ja panostamaan ravintoon.
Mitä jos olen aloittelija?
Tämä treeniohjelma käy sekä aloittelijoille, että kokeneemmalle salikävijälle. Ohjelma sisältää kaiken tarvittavan ohjeistuksen ja opastuksen, että pääset itse vain keskittymään treenistä nauttimiseen. Facebook tukiryhmä tarjoaa myös arvokasta lisäopastusta matkan varrelle.
Mitä treenivälineitä tarvitsen?
Tarvitset vain kuntosalikortin. Lähes jokaiselta kuntosalilta löytyy tarvittavat laitteet treeniohjelman suorittamiseen. Reipas ja motivoitunut mieli on paras treeniväline :)
Voinko tehdä tämän treeniohjelman kotona?
Tämä treeniohjelma on suuniteltu antamaan todellisia tuloksia ja sen takia treenit tulee tehdä kuntosalilla, missä on laitteet ja liikkeet voi toteuttaa turvallisesti ja oikein..
Kuinka nopeasti näen tuloksia?
Tämä on yksi tehokkaimmista treeniohjelmista ja tulet näkemään tuloksia hyvinkin nopeasti. Tärkeintä on sitoutua noudattamaan treeniohjelman ohjeita.
Kuinka kauan ohjelma kestää?
Saat jäsenyyden Facbook tukiryhmään ja valmennuksen materiaaleihin pysyvästi. Voit hyödyntää niitä rajattomasti. Itse ohjelma kestää 8 viikkoa ja voit sen jälkeen aloittaa ohjelman uudestaan alusta tai siirtyä seuraavan ohjelman pariin.

Aloita jo tänään! Fitstart on nyt tutustumistarjoukessa vain 69€ (Ovh: 89€)

Aloita nyt!